Verhuisdozen: tips

Heeft u een verhuis in het vooruitzicht en bent u op zoek naar tips, bijvoorbeeld over het inpakken van uw spullen in verhuisdozen? Dan bent u op Verhuisvergelijker.be aan het goede adres, want behalve het aanvragen van gratis offertes kunt u hier ook tientallen tips lezen met betrekking tot uw verhuis. Hieronder gaan we in op de verhuisdozen: hoe gaat u gestructureerd te werk? Hoe voorkomt u schade aan uw spullen? Op Verhuisvergelijker.be krijgt u antwoord op dit soort vragen.

Hoe gaat u te werk?

Wat voor een verhuis in het algemeen geldt, geldt ook voor het inpakken van uw spullen in verhuisdozen: begin ruim van tevoren! Als u kiest voor zekerheid en professionele verhuizers inschakelt, kunt u bij de verhuisfirma ook terecht voor goede verhuisdozen. In dat geval kunt u al weken of zelfs maanden van tevoren vragen naar een aantal dozen. Verder kunt u ook alvast bij uw vrienden en familie informeren naar verhuisdozen. Zorg voor stevige dozen en gebruik eventueel tape ter versteviging. Werk per kamer, voorzie elke doos van een duidelijk label en geef nadrukkelijk aan waar breekbare en kostbare spullen in zitten. Die spullen kunt u bewaren in dozen met vulmateriaal, dat u wellicht van het verhuisfirma kunt krijgen. Oude kranten zijn een alternatief. Zware spullen kunt u het beste in kleinere verhuisdozen bewaren, zodat de dozen niet te zwaar worden. Begin in ieder geval weken van tevoren met het inpakken van spullen die u nauwelijks gebruikt om stress op het laatste moment te voorkomen!

Verhuisdozen op tijd in huis?

Vraag vandaag nog gratis offertes aan bij verschillende verhuizers in uw omgeving via Verhuisvergelijker.be, zodat u ruim van tevoren afspraken kunt maken met het beste verhuisfirma. U kunt dan hoogstwaarschijnlijk gratis gebruik maken van verhuisdozen en op tijd beginnen met inpakken.

Lees ook de informatie over de Bpost verhuisdienst en de verhuis checklist!